Felicitări INFOCONS pentru extraordinara activitate în interesul consumatorilor de-a lungul celor 18 ani de existență în România!

Consumatorii au în INFOCONS, respectiv, prin  președintele său emblematic dl Sorin Mierlea, un prieten dedicat cu trup și suflet cauzei nobile de apărare a intereselor lor!

Mult succes în continuare, dragi colegi din INFOCONS!

 

Cu deosebit respect,

Victor Canghizer, unul dintre cei care au pus umărul la elaborarea primei legislații pentru apărarea intereselor consumatorilor din România.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal