Dragi colegi,

Ziua de 18 aprilie 2021 reprezintă majoratul InfoCons. Felicitări pentru eforturile voastre de a dezvolta organizația cu cea mai mare tradiție din domeniul protecției consumatorilor din România.

Aveți toate motivele să fiți mândri, sperăm că veți continua să fiți activi, să impuneți același spirit fresh și desigur, o 9 atitudine! Până la urmă, în cuvintele lui Mark Twain, peste 18 ani ”vom fi mai dezamăgiți de lucrurile pe care nu le-am făcut decât de cele pe care le-am făcut.”

La mulți ani!

 

Constantin Adi GAVRILĂ

Mediator, CEO ADR Center Romania

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal