Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Universitatea din București a semnat un acord de colaborare cu InfoCons

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Universitatea din București a semnat un acord de colaborare cu InfoCons

InfoCons – Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, reprezentată de președintele Sorin Mierlea, a încheiat un Acord de Colaborare cu Universitatea din București, reprezentată prin Rector prof. univ. dr. Mircea Dumitru, ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Campanii și activități de cercetare în care să fie implicați atât studenții, cât și cadrele didactice, proiecte cu implicații puternice la nivel social, desfășurarea activității de practică și voluntariat în cadrul InfoCons.

Prin semnarea Protocolului, cele două organizații confirmă această colaborare și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul studenților și cadrelor didactice în calitatea lor de consumatori.

InfoCons – Asociație Natională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Universitatea din București este una din cele mai importante instituții de învățământ superior din România. În cei peste 150 de ani de existență, ea a ajuns să aibă un solid prestigiu național și internațional. Mulți dintre absolvenții Universității s-au afirmat ca personalități de seamă: profesori și cercetători la majoritatea marilor universități ale lumii, membri ai Academiei Române.

Numeroasele generații de studenți și profesori au reușit să impună Universitatea din București ca una din instituțiile de referință pentru întreaga societate românească. Diplomele Universității din București constituie o garanție a unui înalt nivel de pregătire și creativitate științifice, compatibil cu cele mai înalte exigențe de competitivitate, prezente în câmpul cunoașterii și culturii contemporane.

Universitatea din București acoperă domeniile științelor umaniste și sociale, științelor naturii și științelor exacte. Universitatea din București oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile și formele de pregătire universitară: 93 de programe de licență, 208 programe de masterat, 21 de programe de doctorat. Diplomele acordate de Universitatea din București sunt recunoscute în majoritatea țărilor lumii. În cadrul Universității din București funcționează programe de studii organizate în colaborare cu universități prestigioase din străinătate. Absolvenții acestor programe primesc diplome din partea Universității din București și a universității partenere.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal