Cuvantul `bucolic` desemneaza un mediu pastoral, adică câmpenesc, rustic, idilic.

Însă chiar și într-un spațiu bucolic, unde mergem ca să lăsăm în urmă agitația din orașe și să ne bucuram de tihnă și produse alimentare tradiționale, cât mai naturale, este necesar să ținem cont de calitatea acestora și să ne informăm cât mai bine, înainte de a le consuma, asupra ingredientelor și a modului de preparare, pentru a evita eventuale probleme de sanatate.

Poemele bucolice ne fac, poate, să visăm cu ochii deschiși, iar uneori ne putem bucura și de perioade petrecute în locuri rustice, idilice, dar asta nu trebuie să ne distragă atenția în privința alimentelor pe care le consumăm și a drepturilor pe care le avem în calitate de consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal