Rechemare produs – înghețată La Strada Căpșune – LIDL

MACROMEX – INFORMARE CATRE CONSUMATORI
RECHEMARE PRODUS

Va informam ca Macromex recheamă produsele de înghețată La Strada Capsune mentionate mai jos.

Compania Macromex, in calitate de proprietar al marcii de inghetata La Strada, produsa in Franta, a fost informata de catre unul din furnizorii sai cu privire la o problema a stabilizatorilor de plante, al caror continut de oxid de etilena depaseste limitele premise de reglementarile in vigoare.  Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada.
Stabilizatorii pe baza de plante folositi in producerea inghetatei La Strada sunt folositi in cantitati extrem de mici in produsele finite, astfel incat consideram ca nu prezinta un risc pentru sanatatea consumatorilor.

Rechemarea se aplică NUMAI pentru următoarele produse și loturi de înghețată:

SORBET CAPSUNE 12X120ML LA STRADA L20157C2 05/06/22

Colaborăm cu autoritățile competente în materie de siguranță alimentară și cu clienții noștri vânzători cu amănuntul pentru a ne asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare.

 

SFATURI PENTRU CONSUMATORI

Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele impactate și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să returnati, la magazinul de la care ati cumparat, produsul sau ambalajul din loturile mentionate in lista, pana la data limita de 16.08.2021.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Macromex la: calitate@macromex.com. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne pare rau si ne cerem scuze sincere pentru orice
neplăceri cauzate.

 

SURSA: ANSVSA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal