TOP Branză Topită | Împrumuturi și credite de consum | InfoCons Superconsumatorul

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. TOP Branză Topită | Împrumuturi și credite de consum | InfoCons Superconsumatorul

Branză Topită – TOP 5 produse în funcție de numărul de carbohidrați

Am analizat 77 produse tip branza topită, în cadrul unui proiect de monitorizare al produselor și serviciilor comercializate pe piața românească, derulat de InfoCons în cadrul consorțiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing pentru produse și servicii la standarde europene.

Ca urmare a realizării testelor în cadrul acestui studiu cu privire la conținutul de carbohidrați au reieșit următoarele:

Cel mai mare conținut de carbohidrați a fost identificat la următoarele 5 produse:

Denumire produs

Carbohidrați/100g

DELACO Apetito Brânză Topită Felii Smântână 400g

12 g

DELACO Apetito Brânză Topită Felii Șuncă 400g

10 g

365 Brânză Topită Triunghiuri 140g

7 g

LA VACHE QUI RIT Brânză Topită Șuncă 120g

5 g

DELACO Apetito Brânză Topită Smântână MAX 280g

5 g

Totodată, cel mai mic conținut de carbohidrați a fost identificat la următoarele 5 produse:

Denumire produs

Carbohidrati/100g

HOCHLAND Brânză Topită Smântână Triunghiuri Family pack 280g

4.8 g

HOCHLAND Brânză Topită Felii Cașcaval 140g

4 g

HOCHLAND Brânză Topită Felii Smântână 140g

4 g

HOCHLAND Brânză Topită Felii Smântână Family pack 280g

4 g

HOCHLAND Brânză Topită Felii Șuncă 280g

4 g

Mai multe detalii privind produsele studiate puteți accesa secțiunea de Teste Comparative a InfoCons – Brânză Topita.

Studiul face parte dintr-un proiect de monitorizare a produselor și serviciilor comercializate pe piața românească, derulat de InfoCons în cadrul consorțiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing pentru produse și servicii la standarde europene, pentru ca alegerea cetățeanului consumator să fie facută în cunoștință de cauză.


Știați că…?

Escrocherii referitoare la locuri de muncă şi angajare

Împrumuturi și credite de consum

Când contractați credite de consum, este bine să știți că există norme UE în vigoare care vă protejează înainte de semnarea contractului și care vă permit, la nevoie, să îl anulați.


Aplicațiile InfoCons

Aplicația InfoCons – SuperConsumatorul – Plecați în concediu? Faceți cumpărăturile de zi cu zi? Tranzacții online? Semnați un contract?

Aplicația SuperConsumatorul de la InfoCons vă pune la dispoziție informații utile cu privire la drepturile pe care le aveți în calitate de consumator atunci când plecați în concediu sau în călătorii în interes de serviciu, când semnați un contract sau efectuați cumpărăturile de zi cu zi, atât direct din magazin, cât și online.

banner-appstore banner-google-play

SuperConsumatorul este o aplicație GRATUITĂ disponibilă pe telefoanele cu sisteme de operare Android sau iOS de unde poți afla drepturile în calitate de consumator, modalitatea de a depune o sesizare și multe alte informații utile.


Sorin Mierlea

În calitate de turiști, alegem oferetele cele mai interesante sau primim oferte irezistibile și alegem în consecința acestui fapt?
De cele mai multe ori ne întrebăm cum este mai bine să procedăm:

  • Să luam un pachet turistic din timp cu reducere?
  • Să așteptăm până în ultima clipă și să luăm un pachet tip last minute?
  • Să alegem o destinație de vacanță în România sau în strainătate?

Luarea acestor decizii ar trebui să ne facă viața mai frumoasă și să simțim că merită să muncim un an întreg cu gândul că vom avea o vacanță memorabilă. Cu toate acestea, inainte de ne a decide unde ne petrecem vacanța, ar trebui să luăm în calcul prospecția pieței și să căutăm oferte pentru aceeași destinație de la cel puțin două, trei agenții de turism.
Din punctul de vedere al protecției consumatorului, este important ca înainte de a decide caror agenții de turism ne adresăm, să le verificăm licența de operator de turism pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.`

Sorin Mierlea, președintele InfoCons – Organizație
pentru Protecția Consumatorului.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Naționala de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu