Primul episod din seria de emisiuni `SuperConsumatorul` a fost difuzat în data de 14 Octombrie

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Primul episod din seria de emisiuni `SuperConsumatorul` a fost difuzat în data de 14 Octombrie

În data de 14 Octombrie 2015, între orele 18:00 și 19:00, a rulat în transmisiune directă pe postul TVR1 emisiunea `SuperConsumatorul`.

În cadrul emisiunii au fost dezbătute teme precum plata cu cardul – un mijloc de plată normal pentru o achiziție sigură dar și pentru o reclamație eficientă, fluctuațiile de energie electrică – o problemă reală? sau cum să ne alegem pâinea de fiecare zi.

Emisiunea a fost moderată de doamna Anna de Hillerin, iar la discuții au participat domnul Cosmin Vladimirescu – General Manager MasterCard România, domnul Aurel Popescu – Președinte Patronatul Român din Industria de Morărit și Panificație, doamna Simona Trofin – Director Enel România și domnul Gheorghe Stănescu – Consultant Liga Habitat, în calitate de invitați speciali, precum și domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons, în calitate de invitat permanent.

Emisiunea este disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: `SuperCosnumatorul` din data de 14.10.2015

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare miercuri de la ora 18:00, având ca invitat permanent al emisiunii pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

SuperConsumatorul își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu