Targul Biofach de la Nuremberg/Germania

În perioada 16-19 februarie 2011, A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat la Târgul BIOFACH – cel mai mare târg de produse ecologice din România- desfăşurat în Nuremberg, Germania.

La acest eveniment de mare anvergura, au participat 2544 de expozanți și aproximativ 44.000 de vizitatori din 90 de țări de pe întregul glob. În fiecare an, BioFach are loc sub patronajul IFOAM (Federația Internațională a Mișcărilor din Agricultura Ecologică) și împreună cu BÖLW (Federația Germană a Industriei Alimentare Ecologice) ca organizație națională susținătoare.

România la Biofach

Participarea României din acest an a fost cea mai importantă până în prezent, pavilionul național având cea mai mare suprafață din toate participările (cca 300mp), cea mai mare prezență a firmelor exportatoare expozante (17) și cea mai mare diversitate a produselor ecologice oferite, în cadrul pavilionului fiind amenajată şi o scenă unde a fost organizat un seminar internaţional.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu