Emisiunea `Superconsumatorul` de pe TVR1, moderata de Anna de Hillerin, cu invitat permanent Presedintele InfoCons – Sorin Mierlea a atins un prag de audienta de EXCEPTIE!!

Editia de miercuri, 25 noiembrie 2015, a emisiunii `Superconsumatorul` de pe TVR1 a atins la ora 18.45 un rating de 2%!

Pana la ora 18 audienta TVR nu a depasit 2% rating pe toata durata zilei si in acces, dar pe tronsonul 18.00-18.48 a emisiunii s-a atins astfel valoarea maxima a zilei pana la acea ora!

Editia “Superconsumatorul` din 25 noiembrie a avut ca tema “Blackfriday – business sau pacaleala` si invitati pe Dan Ostahie – CEO Altex Romania, Dorin Boerescu -CEO platforma on-line “Doua parale` si jurnalistul Cristian Dogaru.

In poza de la stanga la dreapta: Sorin Mierlea (preşedinte InfoCons), Cristian Dogaru (jurnalist independent), Anna de Hillerin (moderatoarea emisiunii Superconsumatorul), Silvana Porojnicu (Scenografia), Mihai Răzuş (producătorul emisiunii Superconsumatorul), Adela Eftimie (jurnalist), Dan Ostahie (proprietarul grupului Altex), Roxana Sivache (jurnalist), Dorin Boerescu (C.E.O 2Parale), Mircea Mitrofan (jurnalist)

Multumim invitatilor si tuturor celor implicati!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu