Controalele din piața Obor – SuperConsumatorul, 8 Noiembrie

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Controalele din piața Obor – SuperConsumatorul, 8 Noiembrie

Astăzi, 8 noiembrie 2016, echipa `SuperConsumatorul` vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii `SuperConsumatorul` de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. Anna de Hillerin, moderatoarea emisiunii `SuperConsumatorul`, îl va avea ca invitat în platou pe domnul Paul Anghel, Director general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

An de an, atât ANPC cât și ANSVSA fac controale în celebra deja Piață Obor din Capitală. Și tot an de an, amenzile curg, multor firme le este oprită activitatea și le sunt confiscate produsele. Despre cum a evoluat fenomentul Obor, dacă putem spune așa, în decursul timpului, ce s-a schimbat și cum arată astazi discutăm astăzi la emisiunea `SuperConsumatorul` alături de domnul Paul Anghel, Directorul general al ANPC.

Urmăriți emisiunea `SuperConsumatorul` în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare la ora 24:00 pe TVR1.

Super Consumatorul | Facebook

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea este realizată în baza parteneriatului dintre InfoCons și TVR și își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! SuperConsumatorul este o marca a InfoCons inregistrata la OSIM.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu