SuperConsumatorul începe în câteva momente pe TVR1

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. SuperConsumatorul începe în câteva momente pe TVR1

În cateva momente pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii `SuperConsumatorul`. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Tema emisiunii `SuperConsumatorul` din această seară va fi `Cum ne asiguram si….de ce?` și va fi dezbătută de invitați reprezentativi în domeniu, precum: doamna Florentina Almajan – director general Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare Reasigurare, domnul Călin Rangu – directorul Directiei Protectia Consumatorului din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara, domnul Bogdan Andriescu – președinte Uniunea Naționala a Societăților de Intermediere si Consultanța în Asigurări din România.

Principalele subiecte ale dezbaterii vor fi:

1. RCA – ce despagubește polița obligatorie auto;

2. Cum achiziționam asigurarile? Ce criterii de selecție ar trebui să avem în vedere la achiziționarea asigurării?

3. Polițele voluntare: asigurare de casa, CASCO, asigurari de sanatate;

  • ce sunt francizele?
  • ce riscuri întâmpini dacă achiziționezi polițe mai ieftine?
  • asigurare pentru obiecte
  • asigurare de tip rentă

4. Polițele obligatorii pentu asigurara de casei; reabilitarea blocurilor – incendii vs polistiren.

‘SuperConsumatorul’ este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu