SuperConsumatorul – Despre vinuri, bere și băuturi spirtoase

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. SuperConsumatorul – Despre vinuri, bere și băuturi spirtoase

Astăzi, 21 Septembrie 2016, începând cu ora 18:00, pe TVR1, va fi redifuzată emisiunea `SuperConsumatorul`. Aceasta poate fi urmărită în fiecare Miercuri începând cu ora 18:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons.

În această ediție vom vorbi Despre vinuri, bere și băuturi spirtoase.

La dezbatere vor participa invitați de seamă, precum:

  • MARIAN TIMOFTI, președinte Organizația Somelierilor din România (http://www.osr2011.ro/)
  • ROMULUS DASCALU, președinte Organizația Patronală a Industriei Alcoolului și Băuturilor Alcoolice.
  • CEZAR IOAN, jurnalist profesionist din 1993, fondator al revistei tipărite și al site-ului Vinul.ro (http://vinul.ro) – cea mai veche publicație lunară de specialitate de pe piața românească.

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu