Cum ne asiguram si….de ce? – află în această seara pe TVR1 cu SuperConsumatorul

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Cum ne asiguram si….de ce? – află în această seara pe TVR1 cu SuperConsumatorul

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii `SuperConsumatorul`. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Tema emisiunii `SuperConsumatorul` din această seară va fi `Cum ne asiguram si….de ce?` și va fi dezbătută de invitați reprezentativi în domeniu, precum: doamna Florentina Almajan – director general Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare Reasigurare, domnul Călin Rangu – directorul Directiei Protectia Consumatorului din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara, domnul Bogdan Andriescu – președinte Uniunea Naționala a Societăților de Intermediere si Consultanța în Asigurări din România.

Principalele subiecte ale dezbaterii vor fi:

1. RCA – ce despagubește polița obligatorie auto;

2. Cum achiziționam asigurarile? Ce criterii de selecție ar trebui să avem în vedere la achiziționarea asigurării?

3. Polițele voluntare: asigurare de casa, CASCO, asigurari de sanatate;

  • ce sunt francizele?
  • ce riscuri întâmpini dacă achiziționezi polițe mai ieftine?
  • asigurare pentru obiecte
  • asigurare de tip rentă

4. Polițele obligatorii pentu asigurara de casei; reabilitarea blocurilor – incendii vs polistiren.

‘SuperConsumatorul’ este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu