Argentina

Capitala: Buenos Aires

Argentina este o republică federală din America de Sud, situată pe o suprafață de 2.780.400 km², cu capitala la Buenos Aires. Moneda oficială a țării este peso-ul argentinian, iar cei peste 40 de milione de locuitori sunt vorbitori de limbă spaniolă. Argentina este a opta țară din lume ca mărime și a doua de pe continentul Americii de Sud, după Brazilia. Tot pe teritoriul Argentinei se află și Aconcagua, cel mai înalt munte de pe teritoriul celor 2 Americi.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Argentina@infocons.ro

Sesizari:

Argentina@protectia-consumatorilor.ro

argentina@consumers-protection.ro

argentina@protectiaconsumatorului.ro

argentina@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Argentina

DIRECCION NACIONAL DE DEFENSA DEL CONSUMIDOR / Direcția Națională pentru Protecția Consumatorului / Argentine School of Consumer Education

Organizația este sub jurisdicția Ministerului Muncii și are rolul de a-i educa pe consumatori și de a le oferi acestora informații esențiale din domeniul protecției consumatorilor.

Adresa: Av.Julio A. Roca 651-Piso 4o – Sector 401 – C.A.B.A – postal code: C1067AAB

Website: https://www.argentina.gob.ar/DEFENSADELCONSUMIDOR

Nr. tel: (54-11) 4349-300

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal