Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , participă la ședința Consiliului Consultativ în cadrul ANPC

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează . Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , participă astăzi la ședința Consiliului Consultativ în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor .

Citește și : Alertă InfoCons : Pate de pasăre cu doar 15% ficat de pasăre și până la 9 E-uri ! Verifică ce conțin produsele cu Aplicația Gratuită InfoCons !

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor convoacă o primă ședință a Biroului de coordonare al Consiliului consultativ pentru protecția consumatorilor , dintr-o serie de ședințe care va avea ca unic subiect de discuție “Analiza modului în care sunt respectate prevederile legale din domeniul protectiei consumatorilor în spitale , în ceea ce privește condițiile de cazare și de alimentație puse la dispoziția pacienților .”

  • Prezentarea atribuțiilor autorităților în vederea elaborării ghidurilor de bune practici în sectorul alimentației publice și cel al ospitalității.

Citește și : Restaurantele trebuie să afișeze ingredientele , declarația nutrițională și aditivii pentru preparate

Consiliu Consultativ Sorin Mierlea InfoCons Protecția Consumatorilor