Noi reglementări privind resursele de numerotație și portabilitatea numerelor consultate de ANCOM

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează .

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ( ANCOM ) a publicat astazi spre consultare doua proiecte de decizie pentru reglementarea unor aspecte din domeniul resurselor de numerotatie si din domeniul portabilitatii numerelor .

Citeste si :  Cum pot face o reclamație la Protecția Consumatorilor Suceava ?

Revizuirea reglementarilor secundare aferente administrarii si gestionarii resurselor de numerotatie si portabilitatii numerelor este necesara pentru corelarea cu dispozitiile legale primare ca urmare a adoptarii Legii nr. 198/2022 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul comunicatiilor electronice si pentru stabilirea unor masuri de facilitare a dezvoltarii retelelor de comunicatii electronice .

Citeste si :  Alertă InfoCons ! Pate de post cu până la 13 E-uri ! Tu știi ce consumi în Postul Crăciunului ?

Proiectul Deciziei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul resurselor de numerotatie si Proiectul Deciziei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii pentru stabilirea regulilor de acordare a unor despagubiri abonatilor afectati de nerespectarea obligatiilor legale privitoare la portabilitatea numerelor , precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul portabilitatii numerelor pot fi consultate aici , persoanele interesate fiind invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la data de 16.01.2023 , pe adresa sediului central al ANCOM

Citeste si : Ai grijă ce semnezi ! Tu știi ce înseamnă termenii din contractele pentru furnizarea de energie ?

Sursa : ANCOM

Noi reglementari ANCOM InfoCons Protectia Consumatorului