Poate ca italienii se vor supara, dar pizza este un fel de mancare in care se pot adauga diverse alimente ramase in frigider.

O bucata de branza, cateva felii de sunca, o lingura de sos de rosii, poate un varf de condimente, si iata, e gata pizza.

Poti urmari si clipul despre utilizarea resturilor alimentare: https://www.infocons.ro/ro/i-sfaturi-utile-cum-putem-utiliza-resturile-alimentare-MjEzNzMtOTU.html

Respect mancarii!!!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal