Simona Tivadar – medic primar diabet si boli de nutritie

Traim vremuri ciudate, in care oamenii sint convinsi ca trebuie sa duca cruciade proprii impotriva tentativelor de a fi pacaliti de catre diversi producatori.Atit de convinsi incit a aparut o noua boala, ortorexia,adica obsesia de a minca sanatos.Sigur ca, fara indrumare din partea specialistilor ,poti sa maninci doar alimente sanatoase si sa te ingrasi; sau sa nu consumi alimente care iti sint absolut necesare,dar despre care ai auzit/citit ca ar fi nesanatoase.Ceea ce e sanatos in doze mici,poate deveni periculos in doze mari.

Simona Tivadar - Testiomnial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Este imposibil sa controlam,la nivel individual,produsele alimentare si nealimentare,atit in ceea ce priveste sursa,cit si compozitia,termenul de expirare,aditivii,etc.E treaba autoritatilor statului sa-si faca datoria,reglementind prin lege etichetarea oricarui produs si conditiile de vinzare si consum.Ce putem face noi,consumatorii,e sa verificam etichetele.Sa sabotam produsele necorespunzatoare ,necumparind.Sa sesizam celor indreptatiti abuzurile.Sa devenim cumparatori avizati si educati.

Felicitari celor de la Protectia Consumatorului pentru 10 ani de eforturi sustinute in a crea un nou tip de consumator!

Dr.Simona Tivadar,medic primar diabet si boli de nutritie

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal