9 ani de o9atitudine! Danone Romania

‘Ce mi se pare extraordinar la InfoCons?
Faptul ca sunt tot timpul in actiune, iar munca lor chiar creeaza valoare si este utila.
Au o arie de preocupari foarte vasta: educatie pentru deprinderi corecte in alimentatie, respect pentru mediul natural si preocupare pentru conservarea resurselor, eliminarea risipei, reciclare.
Educatie pentru cunoasterea drepturilor noastre ca si consumatori.
Studiile comparative pe diferite grupe de bunuri si servicii au captat interesul consumatorilor si, cred, si pe al autoritatilor.
Actiunile lor se adreseaza mai multor grupe de virsta, si fiecare are ceva de invatat sau un beneficiu derivat din acestea.
Si imi plac oamenii din echipa InfoCons: energici, directi, limpezi si concreti in abordare.
Intr-adevar, atitudinea este ceea ce ii defineste! ‘

Erika IORDACHE
REGULATORY & PUBLIC AFFAIRS  MANAGER
DANONE ROMANIA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal