Si tu poti sa fii Mos Craciun pentru cineva! Ia atitudine! Cu o9atitudine poti aduce un zambet!

Avem un grup de cativa copii cu probleme sociale foarte grave care si-au exprimat in scris dorintele si credem ca fiecare dintre noi, cu un minim de efort putem sa indeplinim macar o singura dorinta pentru macar un copil!

In calitate de persoana fizica sau ca persoana juridica va invitam sa ne ajutati pentru a putea veni Mos Craciun si la acesti copii.

Gasiti atasat scanate scrisorile destinate Mosului in care acestia si-au transmis dorintele.

Daca timpul nu va permite sa achizitionati produsele mentionate de copii, va puteti implica financiar sau direct cu produsele mentionate de copii sau separat cu imbracaminte, pentru ca si acesti copii sa aibe o sansa.

Incercam sa oferim binele cerut si nu binele pe care ni-l dorim noi.

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

Va multumim anticipat!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal