Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in Domeniul financiar – nebancar – Cere-ti drepturile! Investeste intelept! Fii responsabil!

  1. Acasă
  2. Campanii
  3. Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in Domeniul financiar – nebancar – Cere-ti drepturile! Investeste intelept! Fii responsabil!

afis Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in Domeniul financiar - nebancar - Cere-ti drepturile! Investeste intelept! Fii responsabil! - InfoCons flyer Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in Domeniul financiar - nebancar - Cere-ti drepturile! Investeste intelept! Fii responsabil! - InfoCons flyer Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in Domeniul financiar - nebancar - Cere-ti drepturile! Investeste intelept! Fii responsabil! - InfoCons

Partener: Autoritatea de Supraveghere Financiara

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu