Sedinta Consiliului de Export – Ministerul Economiei

Astazi, 15 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei.

Punctele dezbatute in cadrul reuniunii au fost urmatoarele:

–          Creşterea contribuţiei comerţului exterior la realizarea convergenţei reale, studiu realizat în cadrul Proiectului SMIS 27153 având ca beneficiar  CNP , prezentare sustinuta de domnul Academician Lucian ALBU, director, Institutul de Prognoză Economică din cadrul Academiei Române;

–          Perspectivele exportului in anul 2013,  noul context internaţional, prezentare realizata de domnul Ion GHIZDEANU, Preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză;

–          Domnul Mircea CÂRLAN, director Autoritate de Management a facut o scurta prezentare cu privire la Stadiul implememtării POS CCE. Operaţiunile gestionate de AM POS CCE 2013.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal