Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Reprezentantul A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va fi in direct la emisiunea “Interes general” la TVR1

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantul A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va fi in direct la emisiunea “Interes general” la TVR1

Astazi, 26 martie 2015 incepand cu ora 17.00 reprezentantul A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va fi in direct la emisiunea “Interes general` difuzata pe postul de televiziune TVR1.

In cadrul emisiunii vor fi dezbatutate urmatoarele teme :

– 15 martie – Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor;

– Proiectul “S.E.S.  – Sa Evoluam Sustenabil!` – POSDRU/168/6.1/S/145501 in cadrul caruia a fost infiintata si structura de economie sociala fara personalitate juridica “Ajuta-ne sa te ajutam`;

– Campania Nationala de educare si informare a consumatorilor “Citeste eticheta!`;

– Proiectul COBALT – COntributing to Building of Awareness, Learning and Transfer of knowledge on sustainable use of raw materials – FP7-ENV-2013-one-stage (utilizarea sustenabila a materiilor prime)

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal