InfoCons în calitate de Partener în cadrul Proiectului – Respect mâncării ! – “Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală` , a realizat un material educațional tip caiet, în care vei descoperi sfaturi pentru a reduce cantitatea de mâncare ce rămâne neconsumată și informații care îți vor arăta de ce risipa alimentară reprezintă o problemă serioasă.

Caietul include: lista de produse alimentare necesare pentru cele mai populare feluri de mâncare de familie, planificatorul de porțiuni și secțiunea note cu sfaturi despre cum să reducem risipa alimentelor și să economisiți bani.

Caietul va fi diseminat în cadrul evenimentelor publice din cadrul Proiectului.

Acesta este disponibil în format electonic AICI.

Respect mâncării !

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu