Reprezentanții InfoCons participă la grupul de lucru DPI

InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă astazi, 28 Octombrie 2021, începând cu ora 10:00 la întâlnirea „Grupul de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală” (GLDPI) ce se va desfășura online și va aborta tema “Dovada încălcării drepturilor de proprietate intelectuală sau a caracterului contrafăcut al produselor”.

Armonizarea soluțiilor și corecta aplicare a dispozițiilor legale privind protecția proprietății intelectuale este principala preocupare și responsabilitate a GLDPI, motiv pentru care tema dezbaterii reprezintă un real interes pentru activitatea profesională.

La dezbatere vor participa procurori și polițiști care instrumentează astfel de cauze.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal