Reprezentanții InfoCons participă la grupul de lucru DPI

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă la grupul de lucru DPI
InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă astazi, 28 Octombrie 2021, începând cu ora 10:00 la întâlnirea „Grupul de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală” (GLDPI) ce se va desfășura online și va aborta tema “Dovada încălcării drepturilor de proprietate intelectuală sau a caracterului contrafăcut al produselor”.

Armonizarea soluțiilor și corecta aplicare a dispozițiilor legale privind protecția proprietății intelectuale este principala preocupare și responsabilitate a GLDPI, motiv pentru care tema dezbaterii reprezintă un real interes pentru activitatea profesională.

La dezbatere vor participa procurori și polițiști care instrumentează astfel de cauze.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal