Reprezentanții InfoCons participă la Adunarea Generală a ASRO

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie, la Adunarea Generală a Asociației de Standardizare din România (ASRO).

În cadrul întrunirii vor fi prezentate următoarele documente: Raportul Președintelui ASRO, Raportul anual de activitate al ASRO pe anul 2016, Raportul administratorilor pe baza bilanțului exercițiului financiar pentru anul 2016 și Raportul Comisiei de Cenzori pentru anul 2016, Informare privind membrii ASRO, Informare privind situația imobilului ASRO.

De asemenea, conform ordinii de zi, vor fi supuse aprobării și votate urmatoarele:

  • Programul de Standardizare Națională pentru anul 2017;
  • BVC ASRO pentru anul 2017;
  • Strategia privind activitatea de standardizare națională din România 2014-2020 – Program de măsuri pentru anul 2017
  • Programul de investiții pe anul 2017 și Strategia de marketing a ASRO pentru anul 2017;
  • Hotararile Consiliului Director ASRO din perioada aprilie 2016 – aprilie 2017 / Gradul de îndeplinire a Hotararilor Adunarii Generale 2016;
  • Valoarea cotizației și a taxei de înregistrare a membrilor ASRO pentru anul 2018;
  • Alegeri pentru colegiul B – membru supleant.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal