Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti la Targul International de Bunuri de Larg Consum, ce se desfasoara la ROMEXPO

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti la Targul International de Bunuri de Larg Consum, ce se desfasoara la ROMEXPO

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 29 mai – 1 iunie 2014 , la la cea de-a XXXI-a editie a Targul International de Bunuri de Larg Consum, ce se desfasoara la ROMEXPO in Pavilionul Central  (http://tibco.ro/despre  )

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti  in Pavilionul Central, standul C 19,  unde disemineaza materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons sunt prezenti la Targul International de Bunuri de Larg Consum, ce se desfasoara la ROMEXPO - Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons sunt prezenti la Targul International de Bunuri de Larg Consum, ce se desfasoara la ROMEXPO - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu