Protectia Consumatorilor – Lansare Proiectului “Scoala de Vacanta-Recreatia Mare”

InfoCons in parteneriat cu Scoala Nr. 1 din Pantelimon,  judetul Ilfov, lanseaza proiectul `Scoala de Vacanta-Recreatia Mare’. Festivitatea de deschidere are loc pe 1 iulie la sediul scolii din Pantelimon, la 12:30.

Proiectul se va desfasura pe perioada 1 iulie – 31 iulie si are ca scop sprijinirea elevilor defavorizati din punct de vedere material, fiind predispusi absenteismului si abandonului scolar.
Programul proiectului cuprinde atat cursuri teoretice, cat si activitati practice. Dintre activitati amintim: `Matematica distractiva ‘, Club de lectura `Mouse-ul de biblioteca’, limbi straine, `English My Love’, ` Le jeux en francaise’,  dar si ateliere de lucru precum modelaj in lut, quilling, ikebana, origami, pictura, dans, teatru, activitati educative, moral-cetatenesti si de protectia mediului, activitati sportive si competitii.

A.N.P.C.P.P.S. Romania asigura copiilor in perioada proiectului un program placut, educativ, cultural, recreativ, incurajand comunicarea interpersonala. Toate acestea vor contribui la conturarea unui profil definit prin: deschidere spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, incredere in sine, spirit de echipa, entuziasm, independenta, echilibru, toleranta.
Asociatia sprijina copiii implicati in proiect cu gustari si pranzuri la restaurante, racoritoare, apa, rechizite, accesul la muzee si vizionari de filme cu titlu gratuit.

Printre partenerii care ne sprjina in derularea acestui program amintim: Muzeul National al Satului ‘ Dimitrie Gusti’, Muzeul National Cotroceni, Muzeul National al Literaturii Romane, Gradina Botanica ‘Dimitrie Brandza’ , Gradina Zoologica Bucuresti, Palatul Parlamentului, City Grill, Cris-Tim, Coca-Cola, Danone, Diverta, HDS Inmedio, Afi Palace Cotroceni, Liberty Mall si Active Soft.

Scopul pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania si-l propune este acela de a creste gradul de motivare scolara pentru elevii proveniti din familii dezavantajate social, formand competente, stimuland curiozitatea si atitudinea pozitiva. Prin acest proiect pregatim elevii sa devina consumatorii informati de maine.
Daca vrei sa vezi cum se desfasoara acest eveniment pas cu pas, intra  pe pagina noastra de Facebook ‘ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine’ sau pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal