Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la o intalnire organizatorica, alaturi de membrii si prieteni ai Romaniei Curate

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat astazi,08.08.2014, la o intalnire organizatorica, alaturi de membrii si prieteni ai Romaniei Curate.

In cadrul intalnirii se va  analiza impreuna sinergii de comunicare posibila in cadrul proiectelor care se deruleaza prin Programul Fondul ONG – Granturile SEE 2009-2014.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal