Rector Mihnea Costoiu – UNIVERSITATEA POLITEHNICA din BUCURESTI InfoCons Protectia Consumatorilor 21 aprilie 2021

“La 18 ani de la înființare, InfoCons continuă să reprezinte un reper în domeniul protecției consumatorilor din România. Eforturile organizației de a educa, de a transforma atitudinea consumatorilor și de a informa publicul asupra a ceea ce consumă sunt demersuri importante pentru mulți cetățeni. Le urez mult succes în continuare și le doresc să rămână un partener apropiat românilor. La mulți ani!”

 

rector Mihnea Costoiu

UNIVERSITATEA POLITEHNICA din BUCURESTI

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal