Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant preuniversitar, ce are ca obiectiv derularea de proiecte si programe educationale, in cadrul unitatilor de invatamant din Romania, atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora si profesori. Documentul a fost semnat de catre: domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, asociatie de consumatori, Sorin Mierlea si doamna Presedinte a F.N.A.P. – I.P., Mihaela-Iulia Guna.

De asemenea, in cadrul acestui parteneriat se vor realiza materiale educativ-informative necesare activitatilor extracurriculare, desfasurate de elevii si profesorii din invatamantul preuniversitar in vederea atingerii obiectivelor privind schimbarea mentalitatii cetateanului roman, din cetatean pasiv in cetatean activ.

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu