Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio Romania Actualitati

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio Romania Actualitati

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, a fost in direct prin interventie telefonica, la Radio Romania Actualitati , pe tema Zilei Mondiale a Protectiei Consumatorilor si a uneia din teme abordate la nivel mondial de miscarea de Protectia consumatorilor respectiv Protectia mediului, in special prin combaterea poluarii cu plastic, consumul sustenabil si dezvoltarea durabila, toate acestea avand un impact direct asupra calitatii vietii consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu