Protectia-Consumatorilor.ro -o9atitudine! Afla cate kilocalorii contin chipsurile!

          Chipsurile sunt acele produse pe cat de contestate, pe atat de consumate. Daca vrei sa stii ce anume achizitionezi si ce mananci atat tu,cat si cei dragi tie, A.N.P.C.P.P.S. Romania -o9atitudine! a realizat un Studiu Comparativ pe etichete privind continutul de kilocalorii din chipsuri.

           Fii un consumator informat!
           Afla exact cate kilocalorii consumi atunci cand mananci chipsuri! Ai grija de tine si alege produsele in cunostinta de cauza! Pentru a vedea cate kilocalorii se gasesc in 100 de grame din chipsurile din comert descarca integral Studiul Comparativ de pe site-ul www.teste-comparative.ro, Sectiunea Studii. Afla acum ce marca de chipsuri contine cel mai mare numar de kilocalorii pe 100 de grame – 578 – si ce marca contine cel mai mic numar – 400 kilocalorii/100 grame!
           Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind continutul de kilocalorii din chipsuri, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal