Protectia Consumatorilor – „o 9atitudine!” premiaza castigatorii Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

de Proiecte de Mediu, la care vor participa 160 de elevi insotiti de 40 de profesori, acestia fiind reprezentantii fiecarui judet al tarii.

Tabara are loc la Muncel, in judetul Iasi si se desfasoara in perioada 18 – 23 iulie, ca etapa nationala a celeide a XIII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu, sustinuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania va acorda premii si diplome eleviilor castigatori si va disemina materiale informative tuturor participantilor.

A.N.P.C.P.P.S Romania a sustinut acest proiect in fiecare an, incurajand astfel educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de maine. Elevii participa la aceasta tabara cu proiecte de mediu care au castigat faza judetena. Juriul care va decide castigatorii nationali este format din specialisti in domeniu care vor alege cel mai reprezentativ proiect.

Asociatia Naţionala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania vine in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania, desfasurand o activitate neintrerupta, bucurandu-se de recunoastere nationala si internationala, fiind membra in diferite organizatii, comisii consultative ale autoritatilor, grupuri de lucru, partenera in programe nationale si internationale.

Pentru mai multe detalii despre activitatea curenta a A.N.P.C.P.P.S. Romania, va rugam accesati: www.protectia-consumatorilor.ro sauintra acum pe pagina noastra de Facebook “Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine`.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal