Am lansat noua versiune a website-ului www.protectia-consumatorilor.ro destinat tuturor cetatenilor si consumatorilor romani atat din tara cat si de peste hotare prin care facilitam accesul la o infromare la standarde europene pe teme de protectia consumatorilor cat si alte informatii utile, posibilitatea de accesare a studiilor si testelor comparative realizate pe produse si servicii accesand sectiunea de inscriere memebri a acestui nou portal.

Totodata oferim posibilitatea unui dialog direct cu cetatenii pe diferite teme de interes, consultanta cat si socializarea prin instrumente dedicate (comentarii, social bookmarking si un feed direct din pagina de Facebook a Asociatiei). Beneficati de serviciile de consultanta mult mai usor devenind membri simpatizanti prin completarea formularului dedicat de pe website.

Am simplificat totodata si procedeul de trimitere a reclamatiilor, serviciu pe care il oferim cu titlu gratuit membrilor simpatizanti.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati datele solicitate pe website si sa va asigurati ca acestea sunt complete si corecte.

Acest serviciu va usureaza de povara contactarii reclamatului, a autoritatilor competente cat si de solicitarea ajutorului costisitor al unor terti pentru problemele mai complexe.

Activitatile InfoCons au fost intotdeauna transparente si accesibile tuturor cetatenilor.

Acum veti regasi intreaga activitate a Asociatiei de Consumatori pe sectiunea dedicata de pe noul website in categoria ‘Activitate’, in subsectiunea ‘Istoric in imagini’.

Am grupat activitatile pe tipologii pentru a putea sa le accesati mai usor pe cele care reprezinta un interes mai mare pentru voi si totodata veti regasi si o scurta descriere a fiecarei fotografii.

Speram ca astfel am continuat buna traditie de a fi alaturi de consumatori prin diferitele programe, campanii, proiecte pe care le desfasuram si asteptam cu interes opiniile voastre pentru a putea imbunatati continuu serviciile oferite dar mai ales parteneriatul deschis intre cetatenii romani si Miscarea de Protectia Consumatorilor adoptand “o9atitudine!`.

InfoCons -A.N.P.C.P.P.S. Romania, InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu