Cu ocazia celebrării celor 9 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons domnul MIHAI MARCEL BOTEZ a oferit un testimonial pentru consumatorii din Romania:

`A.N.P.C.P.P.S. România – meditator imparţial în relaţia producătorconsumator

Studierea comportamentului consumatorului este pentru VRANCART o preocupare permanentă, întrucât firma noastră poate afla cum îşi aleg cumpărătorii produsele necesare satisfacerii nevoilor, care sunt stimulii şi factorii care le influenţează alegerea.

În această perioadă A.N.P.C.P.P.S. România a fost alături atât de consumatori, prin sprijinirea drepturilor consumatorilor şi îndrumarea adoptării de către aceştia a unei noi atitudini comportamentale, cât şi de producători – fiind un mediator imparţial în relaţia producătorconsumator.

Cu ocazia celebrării a 9 ani de activitate de la înfiinţarea A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons şi de la iniţierea Campaniei Naţionale “o9atitudine!` VRANCART vă transmite “La Mulţi Ani!` şi vă asigură de tot sprijinul necesar în atingerea obiectivelor privind promovarea valorii, calităţii şi a unui sistem de informare completa şi corectă a consumatorilor.`

Dr. Ec. Mihai Marcel Botez

Director General VRANCART SA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal