“Petiții și reclamații` – SuperConsumatorul 19 Octombrie

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. “Petiții și reclamații` – SuperConsumatorul 19 Octombrie

Astăzi, 19 octombrie, echipa `SuperConsumatorul` vă invită să urmăriți emisiunea `SuperConsumatorul` de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+.

Moderatoarea Anna de Hillerin o va avea ca invitată pe doamna Adriana Capota, Comisar al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și vor dezbate în platoul emisiunii următorul subiect: `Petiții și reclamații`.

Urmăriți SuperConsumatorul în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30, în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare de la miezul nopții (24:00) pe TVR1.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu