Garanțiile produselor electrocasnice – SuperConsumatorul, 2 Noiembrie 2016

Astăzi, 2 noiembrie, echipa “Superconsumatorul` vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii “Superconsumatorul` în direct pe TVR1 și online pe TVR+. Moderatoarea Anna de Hillerin îl va avea ca invitat pe domnul Valentin Dînca, comisar al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Tema emisiunii de astăzi: “Garanțiile produselor electrocasnice`

Urmăriți “Superconsumatorul` în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare la ora 24:00 pe TVR1.

Super Consumatorul | Facebook

`SuperConsumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea este realizată în baza parteneriatului dintre InfoCons și TVR și își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! SuperConsumatorul este o marca a InfoCons inregistrata la OSIM.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal