Primăria Municipiului Târgu Mureș , Primar Soós Zoltán – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Municipiul Targu Mures Soos Zoltan

Primăria Muncipiului Târgu Mureș

Primar Municipiul Târgu Mureș

Soós Zoltán

 La mulți ani, InfoCons!

Primăria Municipiului Târgu Mureș transmite cele mai alese gânduri Asociației InfoCons, care aniversează în acest an 20 de ani de eforturi, realizări și dedicare în slujba cetățenilor!

Autoritatea locală târgumureșeană a susținut mereu demersurile de informare și protejare a consumatorilor, dar în egală măsură ne-am canalizat eforturile și spre colaborarea facilă cu mediul economic, care să poată beneficia de un real sprijin din partea administrației, pe partea legislativă. Colaborarea cu Asociația InfoCons și măsurile furnizate de către specialiștii dumneavoastră sunt un real sprijin pentru întreaga comunitate, deoarece vizează bunele practice pentru achiziția de bunuri și servicii, fie că vorbim de comerțul clasic, fie că vorbim de mediile online, unde spațiul este unul nesigur.

De la începutul mandatului, ușa biroului meu a fost mereu deschisă pentru cei care mi-au solicitat sprijinul, în limita prerogativelor deținute: de la probleme legislative ce vizează fondul funciar, la nevoia de locuințe sociale sau în vederea identificării unor soluții privind unele autorizațiile de construcții emise.

Totodată, alături de echipa Primăriei, am adoptat noi soluții pentru crearea unui climat propice dezvoltării mediului economic, revitalizarea acestui segment, fiind una dintre prioritățile noastre. Din ianuarie 2021, funcționează în cadrul Primăriei Târgu Mureș, Biroul unic, departament destinat, cu precădere, persoanelor juridice, tocmai pentru a facilita obținerea actelor administrative, într-un timp cât mai scurt. Ca administrație locală, punem accent pe drepturile cetățenilor, pe relația transparentă și pe operaționalizarea serviciilor, astfel încât demersurile birocratice să fie simplificate.

Misiunea administrativă este una de uriașă responsabilitate atât în cazul UAT-urilor cât și în cazul protecției consumatorilor, deoarece cetățenii sunt cei dintâi beneficiari ai informațiilor și a soluțiilor pe care, deopotrivă le oferim.

În numele tuturor târgumureșenilor felicit InfoCons pentru întreaga activitate desfășurată în slujba consumatorilor în cei 20 ani de existență în societatea românească, vă doresc mult succes în realizarea proiectelor viitoare și îndeplinirea nobilei misiuni de protecție a cetățenilor, de care suntem convinși că vom beneficia cu toții.

La muți ani, InfoCons!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal