Consiliul Județean Brăila , Președinte Francisk Iulian Chiriac – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Brăila Iulian Chiriac

Consiliul Județean Brăila

Președinte Consiliul Județean Brăila

Iulian Chiriac

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, este important să reflectăm asupra posibilităților prin care această temă afectează activitatea administrației publice locale.

Administrația publică poate avea un rol deosebit în protejarea proprietății intelectuale ți a drepturilor de autor în ceea ce privește cetățenii din comunicate, cât și agenții economici care desfășoară activități pe raza administrativ-teritorială. De exemplu, administrația publică poate oferi la solicitare, servicii de asistență juridică pentru a ajuta întreprinderile/societățile să-și protejeze proprietatea intelectuală și poate juca rolul de a-i consilia pe cetățeni să înțeleagă/conștientizeze importanța respectării tuturor formelor de proprietate intelectuală. Astfel, administrația publică poate veni în sprjinul promovării unei dezvoltări economice durabile la nivelul unității administrativ-teritoriale respective.

Colaborarea dintre Consiliul Județean Brăila și Asociația InfoCons are rezultate bune în relația cu cetățeanul, în ceea ce privește drepturile și obligațiile pe care acesta le are. Informarea cetățenilor, în calitatea lor de consumatori de bunuri și servicii, se realizează prin postarea pe site-ul instituției a unor anunțuri publice, precum și a unor afișe de interes public transmise de Asociația InfoCons.

Felicităm pe această cale Asociația InfoCons , la împlinirea celor 20 de ani de activitate desfășurată în scopul informării și protejării consumatorilor și o asigurăm de întreaga noastră considerație. La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal