Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă , Președinte Alexandra Dobre – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă Alexandra Dobre

Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă

Președintele Institutului Român pentru Îmbătrânire Activă

Alexandra Dobre

La mulți ani, InfoCons!

Dacă am fi mai bine informați si am avea mai multe cunoștințe legate de drepturile noastre, am putea avea si mai multa încredere. 

Datorită vouă suntem cu totii cu 20 ani mai bogați în numărul de cetățeni educați si informați! 

Drepturile privind protecția consumatorului au reprezentat mult timp un element de noutate în Romania, dar ne bucurăm că exista organizații precum InfoCons, care sa le reglementeze si sa se remarce prin lupta pentru respectarea acestora!

Încă o dată, la mulți ani! 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal