Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea `Președinția română la Consiliul UE 2019 – Împreună pentru consolidarea proiectului european`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea `Președinția română la Consiliul UE 2019 – Împreună pentru consolidarea proiectului european`

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 03 Mai 2017, în intervalul orar 9:30 – 16:00, la dezbaterea `Președinția română la Consiliul UE 2019 – Împreună pentru consolidarea proiectului european` organizată la Palatul Parlamentului.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal