Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința pentru dezbaterea Proiectului de Ordin pentru completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința pentru dezbaterea Proiectului de Ordin pentru completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice

Astăzi, 04 Decembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la ședința pentru dezbaterea Proiectului de Ordin pentru completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice, aprobate prin Ordinul ANRE nr. 72/2013, cu modificările şi completările ulterioare.

Prezentul Proiect de Ordin urmează a fi promovat în procedură de urgenţă motivat de faptul că, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. (1), lit. ab) din Legea nr. 160/2012 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007 privind modificarea şi completarea Legii energiei electrice nr. 13/2007 şi Legii gazelor nr. 351/2004, tarifele de distribuţie pentru operatorii de distribuţie concesionari se aprobă şi se transmit spre publicare la Monitorul Oficial al României, Partea I, până cel târziu la data de 15 Decembrie.

Propunerile şi observaţiile vor fi transmise la ANRE până la data de 06.12.2015.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu