Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea participa la Conferinta Nationala a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea participa la Conferinta Nationala a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa astăzi, 21 Octombrie 2017 la Conferinta Nationala a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

Domnul Sorin Mierlea este Vicepresedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

In cadrul Conferintei se va discuta despre prioritatile Romaniei pentru anul 2018 dar si despre obiectivele Coalitiei.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu