Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Top 10 Imprimante si Multifunctionale

             Topul este realizat dupa scorul obtinut la o serie de teste ce includ calitatea printarii, economia de cerneala/toner, consumul de enegie folosit precum si alti parametri testati in laborator.

 1.    HP Laserjet Pro 1102 W

 2.    HP LaserJet Pro P1606dn

 3.    CANON Pixma MG8120

 4.    CANON iSensys LBP-3100

 5.    HP Laserjet M1212nf MFP

 6.    PANASONIC KX-MB2030

 7.    BROTHER HL-5370DW

 8.    HP Photosmart Premium with Fax C309a

 9.    DELL 1320c

10.    HP Photosmart Premium with Touchsmart Web (C309n-s)

          Testele sunt realizate in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie din cadrul International Consumer Research&Testing (I.C.R.T), Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania fiind membra I.C.R.T. Aceste teste sunt oferite de A.N.P.C.P.P.S. Romania spre informarea cetatenilor romani, in cadrul Campaniei  ‘o9atitudine!’.     
          Pentru mai multe informatii si detalii privind acest Test Comparativ despre imprimante si multifunctionale in varianta completa, dar si despre alte produse, viziteaza pagina www.testecomparative.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal