Jurnal Evenimente Imobil prezentat în direct în emisiunea SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons, a prezentat în cadrul emisiunii SuperConsumatorul proiectul ‘Jurnal Evenimente Imobil’ – parte integrantă a Cărții tehnice a construcției – proiect destinat spațiilor publice și private, având ca obiectiv gestionarea imobilelor din punct de vedere al întreținerii, reparațiilor, modificărilor efectuate atât din perspectiva calității, a trasabilității materialelor utilizate, a evidenței manoperei specializate, dar și de reducere a componentei de evaziune fiscală și utilizării materialelor neconforme din punct de vedere al securității și siguranței cetățeanului care achiziționează un astfel de spațiu sau care accesează un astfel de spațiu public sau privat.

Acest proiect se încadrează în bunele practici europene și este în conformitate cu legislația naționala și ține cont de tematica de control a autorității competente în domeniul securității și siguranței construcțiilor, securității și siguranței cetățenilor, dar și pentru limitarea practicilor comerciale incorecte și înșelăciunea consumatorului.

InfoCons implementează Proiectul pilot în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului și Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor, având punctele de vedere de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și Inspectoratul de Stat în Construcții, în Jurnal regăsindu-se inclusiv informații cu privire la reguli de protecție în caz de calamitate, cât și informații despre structura de rezistență, ascensor, acoperiș, balcon, izolație termică, tâmplărie exterioară, tâmplărie interioară, instalație electrică, instalație ventilație/climatizare, instalație termică, instalație gaze naturale, instalație sanitară, finisaje, atenționări cu privire la reguli de protecție în caz de inundație, exploatarea buteliilor GPL, exploatarea coșurilor de fum, a mijloacelor de încălzire și a instalațiilor de gaze naturale, instalaților termice, toate aceste prevederi fiind în conformitate cu legislația privind calitatea în construcții.

“Jurnalul evenimente imobil` parte integrantă a Cărții tehnice a construcției și reprezintă un mijloc modern, european de siguranța și securitate a construcțiilor și imobilelor în conformitate cu normativele naționale și europene. Acest Jurnal este securizat cu marcajul de securitate și siguranta – holograma PRO-Q, în cadrul Programului Național Anticontrafaceri.

Pentru mai multe informații cu privire la acest Proiect și pentru dotarea spațiilor publice și private cu “Jurnal evenimente imobil` parte integrantă a Cărții tehnice a construcției, ne puteți contacta la office@infocons.ro , persoana de contact: Mihaela Radu, telefon: 0732.008.969.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal