Patriarhia Română , Preafericitul Părinte Patriarh Daniel – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Cu prilejul împlinirii a douăzeci de ani de activitate in sprijinul tuturor consumatorilor din România, Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor transmite Asociației InfoCons mulțumiri pentru buna colaborare dintre aceste două instituții.

Cu recunoștință pentru sprijinul acordat in anii care au trecut, in special pentru ajutorul oferit in perioada recentă, prin furnizarea optimă și la timp a măștilor de uz sanitar pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2 a angajaților din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, vă dorim să continuați frumoasa activitate pe care o desfășurați in slujba consumatorului de zi cu zi, dar și a instituțiilor de stat, cu același profesionalism de care ați dat dovadă întotdeauna.

Într-un context care se arată, în continuare, plin de provocări, prin fluctuațiile economice generate de prețurile instabile ale energiei, avem speranța că veți acorda in continuare aceeași importanță demersului de informare si protejare a tuturor consumatorilor, din ce in ce mai expuși in fața acestor circumstanțe nefavorabile.

Vă dorim mulți ani plini de realizări și performanțe!

Mesajul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal