18 ani – o9atitudine

 

 

 

Cu ocazia atingerii vârstei maturității unei noi atitudini, felicit Asociaţia InfoCons pentru efortul depus în educația ‎consumatorilor.

Până nu demult, în România, nivelul de informare și educare al consumatorilor a fost destul de redus. A fost nevoie de o9atitudine, de o nouă abordare în relația consumator-producător, care să pună în echilibru satisfacția consumatorului și creșterea profitului agenților economici.

Materialele de informare din campaniile pe care le-ați desfășurat în ultimii 18 ani au reușit să crească gradul de informare al consumatorilor cu privire la drepturile si obligațiile pe care le au, iar odată cu educația consumatorului s-a schimbat și atitudinea agenților economici, care sunt mult mai atenți la calitatea serviciilor și produselor pe care le livrează.

Piața de consum este însă într-o continuă schimbare pe toate palierele, de aceea consider că experiența dobândită în acești 18 ani trebuie continuată prin programe și campanii eficiente. Consumatorii au în continuare nevoie de îndrumare și protecție în ceea ce privește cultura drepturilor lor.

 

La mulți ani și multe campanii inspirate!

 

 

 

Pataki Csaba

Președintele Consiliului Județean Satu Mare

 

Scrisoarea disponibila AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal