In data de  04.09.2012 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  -InfoCons -Infocons , au participat la sedinta Consiliului de Export, ce avut loc la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

InfoCons este membra a acestui Consiliu  inca din anul 2010.

In cadrul sedintei au fost discutate urmatoarele probleme : a fost prezentata forma finala a Programului de targuri si expozitii internationale, organizat cu sprijin de la bugetul de stat pentru anul 2013, au fost stabilite criteriile suplimentare de repartizare a fondurilor bugetare pe domenii/ ramuri de export si de selectie pentru firmele participante la actiunile promotionale cu sprijin de la bugetul de stat precum si prezentarea cererii de primire in Consiliul de export a Patronatului Petrolului din Romania.

 La sedinta au participat pe langa reprezentati ai diferitelor organizatii patronale –  membrii ai consiliului  si domnul Andrei Pogonaru Consilier al Ministrului delegat pentru mediul de afaceri

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori din Romania.

Pentru mai multe detalii privind activitatea desfasurata de A.N.P.C.P.P.S. Romania, va rugam sa accesati site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu