testecomparative.ro – Logo / Sigla a programului national de Teste Comparative program de evaluare si informare a miscarii de protectia consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. testecomparative.ro – Logo / Sigla a programului national de Teste Comparative program de evaluare si informare a miscarii de protectia consumatorilor

testecomparative.ro – descarca sigla

Site-ul www.TesteComparative.ro vine sa sprijine consumatorul in procesul decisional de achizitie a unor bunuri sau servicii. Consumatorul poate alege in cunostinta de cauza, bazandu-se pe expertise avizate din diferite domenii; Testele asupra produselor sunt realizate in laboratoare de specialitate de catre cercetatori din diferite domenii. Laboratoarele fac parte din consortiul international I.C.R.T. ( International Consummer Research and Testing )

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu